KOLEKTIVO

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kolektivo. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 22:22 Heerlijk gegeten, lekker veel groenten.
17 sep 2022 om 6:52 Heerlijke vegan gerechten. Vooral de prebranac is geweldig. Echt een aanrader.
11 sep 2022 om 17:33 Het eten was heerlijk!!
8 sep 2022 om 20:09 Lekkere veganistische ovenschotels, erg fijn comfort food. Bezorging was prima
12 jul 2022 om 12:14 Thank you so much for choosing meals for me when contact be not possible . Everything Are Delicious you are Guy's Best
12 jul 2022 om 12:12 Amazing Vegan Options
11 jul 2022 om 22:36 Super lekker en goede hoeveelheid. Levering duurde wat lang.
11 jul 2022 om 10:14 Pizza van de chef, weinig vlees en erg klein. Kolektivo twijfelaar vlees, tomaten met stukjes kaas, bakje nacho's en 5 mini vleugeltjes. Ik neem aan als je vlees kiest dan ook vlees krijgt ( dus niet )
10 jul 2022 om 23:20 Het is erg lekker. De prijs is echter erg hoog voor de hoeveelheid die je krijgt. Er moest in de avond nog wel wat gegeten worden.
9 jul 2022 om 20:14 Super tasty comfort food! Highly recommended!
5 jul 2022 om 20:37 Lekker pittig . Fijn groenten. Vaak zijn groenten weinig bij afhaal. Hier gelukkig wel.
3 jul 2022 om 20:13 Erg lekker eten. We hadden de nacho's en de veganistische mix. Allebei aanraders. Bijzondere smaken die vrij onbekend zijn. Het eten mag wel stukken warmer, dan krijgt mijn recensie zeker vijf sterren!